Meet Over Coffee

Iværksætteri-, Vækst- og Bestyrelseskonference


Dato og tid

Tirsdag d. 19. februar 2019 kl. 08:30 til 13:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 15. februar 2019 kl. 23:25

Sted

Christiansborg, Fællessalen, Christiansborg, 1240 København K Christiansborg, Fællessalen
Christiansborg
1240 København K

Arrangør

Meet Over Coffee
Tlf: +45 70 99 99 07
info@meetovercoffee.net

Så er vi klar med endnu et spændende event. Denne gang har vi sat fokus på iværksætteri, vækst og bestyrelser. Samtidig er der sat tid af til netværk og debat om de emner, vi har sat på agenden. 

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser. Da efterspørgelsen er stor, bedes du melde fra i god tid, hvis du har tilmeldt dig og bliver forhindret i at deltage, så kan en anden få din plads. På denne baggrund vil vi opkræve et no-show gebyr på 250 kr., hvis du bliver væk uden at have meld fra inden fristen. 

Vi opdaterer løbende programet og indholdet i takt med det falder endeligt på plads. 

Dagen starter kl 08.30 og har følgende program:

09.00 Velkomst – Anders Johanson, Erhvervspolitisk ordfører fra Konservative og Henrik Hahn-Nissen.

09.30 Iværksætteri: (Præsenteres i samarbejde med Iværksætterriget.dk)
I
ndlæg af Mads Paaskesen, CEO og founder af PL & Partners

Debatpanel om Iværksætteri:
          Mads Paaskesen, CEO PL & Partners
          Maximilian Frimmer, Co founder Likvido
          Anders Thue Pedersen, Founder @TimeBlock
          Rikke McKenzie, Owner of McKenzie & Co & co-founder of WeBoard
          Greve Peter Bernstorff, Ejer og Grundlægger af Gyldensteen Trading

Deltager debat, en-til-en om Iværksætteri. Deltagerne debatterer emnet med en ”fremmed”. Dvs. vi beder den enkelte deltager om at finde en fremmed og tag en snak om emnet.

10.25 Erhvervsminister Rasmus Jarlov


10.40 Vækst
:    
Indlæg af Niels Ralund, Adm. Dir. Hos Dansk Internethandel/FDIH

Debatpanel om vækst
          Rolf Kjærgaard, Investeringsdirektør hos Vækstfonden
          Pouline Mangaard, CEO og stifter af CityCallCenter
          Martin Bengaard, CEO og founder af SENSE Marketing
          Niels Ralund, Adm. Dir. FDIH

Deltager debat, en-til-en om Vækst. Deltagerne debatterer emnet med en ”fremmed”. Dvs. vi beder den enkelte deltager om at finde en fremmed og tage en snak om emnet.

11.30 Bestyrelsesløftet (Præsenteres i samarbejde med Boardhorizon)
Indlæg af Martin Bøge Mikkelsen, Professionelt bestyrelsesmedlem, investor samt seniorrådgiver

Debatpanel om bestyrelsesløftet
          Martin Bøge Mikkelsen, Bestyrelsesmedlem, investor og senior rådgiver
          Peder Skjalm Lissner, COO for Saxo.com
          Amer Ramzan, Managing partner for Promentum Equity Partners
          Henrik Nielsen, CEO for ASNET Board

Deltager debat, en-til-en om bestyrelsesløftet. Deltagerne debatterer emnet med en ”fremmed”. Dvs. vi beder den enkelte deltager om at finde en fremmed og tage en snak om emnet.

12.15 Erhvervspolitisk debat mellem de Erhvervspolitiske ordførere. 
Ordstyrer: Henrik Hahn-Nissen

13.15 Tak for i dag.

Dagens hovedtalere:

Anders Johansson

Anders har selv en fortid som iværksætter og har mærket en del af de udfordringer man kan sidde med på egen krop. Det kræver mod og vilje at bygge en virksomhed og vi skal som samfund blive bedre til at værdsætte og anerkende de, som tager springet. Jeg har bl.a. været med til at etablere investeringsselskaber inden for shipping og en af verdens største virksomheder inden for installation af havvindmøller. Det har været nogle spændende og lærerige rejser for mig og erfaringerne derfra bruger jeg i mit daglige arbejde på Christiansborg.


Rasmus Jarlov, Erhvervsminister


Mads Paaskesen 

Mads Paaskesen stiftede PL & Partners i 2015 sammen med medejer Kristian Larsen. Som CEO har Mads det overordnede administrative ansvar for den daglige drift, samt at udvikle og vækste PL & Partners.
Mads er dygtig til at se behov, udfordringer og finde frem til den rigtige løsning. Hans indsigt i forretningsudvikling og strategi sikrer, at vi altid arbejder udfra et mål om at udvikle og skalerer forretning og ikke blot sælge Facebookannoncering.
Danmarks første gæstetaler hos Facebook i Dublin


Niels Ralund:

Efter 31 år som selvstændig med fokus på IT-udvikling og e-handel trådte den 60-årige Niels Ralund i efteråret 2015 til som direktør for FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel.

Her har han markeret såvel FDIH som sig selv som en tydelig stemme for fair og forståelige vilkår for danske e-handelsvirksomheder. Hans LinkedIn-profil med markante og personlige kommentarer følges af såvel nystartede netbutikker som statsministeren. Så uanset om det er forbrugeres køb af tvivlsomme og momsfrie varer i Kina, manglen på uddannede unge til e-handlen eller uforståelige EU-regler, så er der klare kommentarer fra FDIHs direktør, ofte ud fra devisen ”Hvor svært kan det være?”Martin Bøge Mikkelsen

Professionel bestyrelsesmedlem og aktiv investor samt seniorrådgiver for typiske toneangivende kapitalfonde, konsulenthuse og banker. Herudover har han tidligere bl.a. været koncerndirektør og medlem af koncerndirektionen i den nordisk forsikringskoncern Tryg. Martins filosofi bygger på dygtig ledelse, evne til at udvikle og eksekvere den rigtige strategi, sikre topresultater, samt at de påkrævede forandringer bliver forankret i organisationen. Han har en meget stærk forretningsforståelse og et kommerciel mindset.
Martins passion og spidskompetencer er generel ledelse med særligt kendskab til kommerciel udvikling, strategi, Change Management, It & digitalisering, transformation samt værdidrevet ledelse. En af hans mærkesager er lønsom vækst, innovation og entrepreneurship.
Martin sidder i en lang række bestyrelser og er bl.a. formand for juryen i ”EY Entrepreneur of the year” for Region København og har været fast deltager i finalejuryen i konkurrencen "Danish Tech Challenge" under Scion DTU, samt er medlem af og tidligere bestyrelsesmedlem i Danish Business Angels (DanBAN). 

 


Partnere på dagen:

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. Se hvordan vi beskytter dine data her.

Eventet bliver livestreamet på diverse sociale medier.

Dine personlige informationer vil blive delt med Folketinget i forbindelse med adgang til Folketinget.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Meet Over Coffee
Tlf: +45 70 99 99 07
info@meetovercoffee.net

Kontaktinformationer til arrangør

Meet Over Coffee
Tlf: +45 70 99 99 07
info@meetovercoffee.net